Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat  miercuri, prin intermediul paginii personale de Faebook, faptul că au fost deschise mai multe conturi bancare în care prahovenii pot dona bani, astfel încât să contribuie pentru susținerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești în achiziționarea materialelor necesare medicilor și pacienților.

”Mă bucur să văd că investitorii și oamenii de bine din Prahova vor să contribuie la sprijinirea Spitalului Județean de Urgență Ploiești!

În urma discuțiilor cu cetățenii care își doresc să se implice, să contribuie pentru susținerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești în achiziționarea materialelor necesare medicilor și pacienților, vă informez că au fost puse la dispoziția acestora conturile deschise în acest scop.

Comunitatea prahoveană este puternică! Împreună vom trece cu bine peste această perioadă! Vă mulțumesc pentru solidaritate, pentru responsabilitate și pentru că aveți grijă de semenii noștri!

Sănătate multă, tuturor!”, a scris Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova pe pagina personală de Facebook.

andrei-volosevici

4 COMENTARII

  1. Acum un an cand era tatal meu internat la spitalul judetean am trimis un mesaj domnului Toader cu privire la faptul ca acolo no se respecta nimic si nu fac nimic pt pacienti nici macar nu l a citit si acum ce vrea sa il ascultam si sa donam el ne a ascultat pe noi cand am avut nevoie ? Toti sunt pe interes!

  2. Ati furat pana nu ati mai putut ,statea lumea cu orele pe holurile spitalelor , sa doneze aia care au conturile full de bani . Sau donati toate spagile pe care le-ati luat pana acum .

  3. Mai tineti minte ce planuri sforaitoare faceati pentru investitiile 2020 ale SJUP in anul 2019,ACUM NU AVETI EIP(MASTI,MANUSI…) SPECIFIC PENTRU PERSONALUL MEDICAL SI VRETI DONATII?dar cat au costat posterele dumneavoastra din fata UPU-SJUP?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here