preot spatepoza 87092900

Poliția Prahova a deschis dosar penal în cazul preotului de la Lapoș, acuzat că a agresat o fetiță de clasa a treia! Reamintim că după ce ziarul Incomod a scris în exclusivitate despre acest caz, polițiștii au demarat cercetări și au mers la școală, unde au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere din clasă.

Vineri, 29 martie, mama unei fetițe de clasa a treia de la școala din Lapoș le-a povestit reporterilor Incomod că preotul comunei, Bușaga Gabriel, i-a lovit fata în timpul orei de religie.

Ulterior, un alt tânăr, de 15 ani, a povestit că preotul l-a lovit cu o carte de rugăciuni în timpul unei molifte, în biserică, pentru că s-a mișcat un pic. Citește mai multe detalii aici!

Polițiștii prahoveni au deschis dosar în acest caz, cercetările efectuându-se sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere și din partea Protoieriei Urlați, întrucât oamenii susțin că de-a lungul timpului au făcut mai multe reclamații la adresa preotului, dar până la ora actuală reprezentanții Protoieriei nu au emis niciun răspuns. Totodată, reprezentanții Poliției Prahova au precizat că nici familia fetiței nu a depus plângere. Vineri, însă, mama fetei a explicat că nu a depus plângere penală deoarece îi este teamă de preot. Totodată, oamenii din Lapoș susțin că preotul ar face presiuni asupra familiei pentru a nu-l reclama.

5 COMENTARII

  1. Rusine, diacon de doi lei…
    Asteptai sa ti dea Dobrita Greaci, 2 lei in plus la liturghie. Huoooo, obsedatule sexual. Ai cerut bani oamenilor, credinciosilor si tuturor celor ce aveau nevoie de sfanta Biserica. Si femeilor frumoase le spune curve la sfanta slujba !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here