Sursă foto: bzi.ro

Poliția a deschis dosar penal după ce o femeie din Ploiești a fost agresată în cel mai ciudat mod posibil în plină stradă, în zona cartierului Democrației. Incidentul a avut loc luni, 16 ianuarie 2017, în jurul orei 17.

Femeia a spus că în timp ce mergea pe stradă, a simțit cum este atinsă din spate și când s-a întors, speriată, a observat un bărbat care cu o mână încerca să o atingă pe fese sau să îi bage mâna în pantaloni, iar cu cealaltă mână se masturba și că agresorul a ejaculat pe hainele ei.

“A fost întocmit dosar penal la Secția nr. 4 Ploiești, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. Sunt desfășurate o serie de activității în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.”, a declarat pentru ziarul Incomod purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu.

În seara aceasta, unul din cititorii ziarului nostru ne-a spus că incidente asemănătoare au avut loc și în cartierul ploieștean Malu Roșu, dar potrivit reprezentanților IPJ Prahova încă nu a fost depusă plângere și pentru alte incidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here