corn si lapte

Dosar penal pentru doi copii dintr-o localitate brașoveană, de 7 şi 11 ani, care au furat de la şcoală cornuri, lapte şi rechizite.

Polițiști din cadrul Secției 3 Rurale Voila – Postul de Poliție Șinca, au anunțat că efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt calificat”, după ce doi copii au pătruns în incinta școlii din localitate și au furat cornuri, lapte și rechizite, scrie newsbv.ro.

“În fapt, polițiștii au fost sesizați de către directorul unei unități de învățământ din localitatea Șinca, județul Brașov, cu privire la faptul că, în sediul școlii pe care o administrează, au pătruns două persoane care au sustras mai multe bunuri. În temeiul sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că, după terminarea orelor de curs, persoane necunoscute ar fi distrus un geam al imobilului, iar ulterior ar fi pătruns în sediul școlii, de unde ar fi sustras diverse bunuri.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat și depistat autorii faptei, aceștia fiind doi minori cu vârsta de 7 ani, respectiv 11 ani, elevi în cadrul acelei unități școlare, ambii din localitatea Șinca, județul Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit I.P.J Brașov.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here