emanuel ilie deschidere 1

emanuel ilie deschidere 1La începutul lunii martie, Incomod a publicat articolul “Unde au ajuns materialele de construcție de la Hale și Piețe?”în care se arăta cum mai multe materiale de la piețele din Ploiești au ajuns într-o locație din Buzău. În urma articolului apărut în presă, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova s-a autosesizat și a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt (FOTO), coordonat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Contactat de reporterii Incomod, directorul societății Hale și Piețe, Emanuel Ilie, a spus că nu dorește să facă declarații pe marginea acestui subiect, cât timp există o anchetă pe rol, dar că nu știe pe ce considerente s-a deschis ancheta. 

“Trebuia să facă cineva un inventar la magazie, dar nu am cunoștință că ar fi solicitat cineva acest lucru. Am înțeles că este vorba de 6 bare de fier beton, dar dacă există suspiciunea de furt bănuiesc că trebuia să vină cineva să facă inventar. Nu am cunoștință cine este anchetat, dar presupun că dacă e cineva, probabil este vorba de mine. Deși, trebuie dovedit mai întâi furtul apoi, dacă e lipsă în gestiune, probabil magazionerul răspunde. Nu e vorba de materiale noi, ci de niște resturi, alea au fost luate, au fost depozitate în subsol, poliția e cea mai în măsură să facă ancheta, dar nu-mi aduc aminte să fi fost solicitat un inventar. Eu deocamdată nu am dat nicio declarație, nu am fost chemat la audieri în speța respectivă.”, a explicat Emanuel Ilie.

dosar hale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here