fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Dosar penal pentru un bărbat care deținea două arme, deși nu avea autorizație

Citește Și

- Reclamă -

Sâmbătă, polițiștii Secției Rurale nr. 7 Cocorăștii Colț au desfășurat o acțiune în comunele Mănești și Șirna, la care a participat și un reprezentant al Ocolului Silvic Ploiești.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 21 de autovehicule și trei atelaje hipo, au fost legitimate 36 de persoane, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.420 lei. Au fost confiscate cantitatea de 0,45 m3 material lemnos, pentru care conducătorul unui atelaj hipo controlat nu deținea documente legale de proveniență, precum și atelajul în cauză.

- Reclamă -

Tot în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat și o infracțiune, respectiv nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Exemplu:

Polițiștii au efectuat un control la domiciliul unui bărbat din Șirna, cu privire la modul de respectare a condițiilor de deținere a armelor de vânătoare și de apărare cu care acesta figurează în evidențele poliției.

- Reclamă -

S-a constatat că autorizația de deținere a celor două arme era expirată, sens în care polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

De asemenea, cele două arme au fost ridicate în vederea confiscării.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut