Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce jandarmii l-au prins în timp ce mergea pe stradă, în zona Gării de Sud din Ploiești, deși ar fi trebuit să stea în carantină. Bărbatul a atras atenția patrulei de jandarmi pentru că nu purta mască și astfel, în urma verificărilor, s-a descoperit cănu avea voie să iasă din casă.

“În data de 03.02.2021, în jurul orelor 20.45, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova a depistat pe raza localității Ploiești, în zona Gara de Sud, o persoană de sex masculin care nu purta mască de protecție.

În urma verificării acesteia în baza de date a reieșit faptul că pe numele persoanei în cauză a fost emisă o dispoziție de carantinare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile începând cu data de 25. 01.2021.

În cauză au fost întocmite acte de sesizare pentru infracțiunea de “Zădarnicirea combaterii bolilor”. Documentele întocmite cu ocazia constatării faptei au fost predate lucrătorilor din cadrul Secției nr.4 Poliție Ploiești. Totodată persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform LG.55/2020, cu amendă în valoare de 500 lei pentru nepurtarea măștii de protecție.”, se arată într-un comunicat de presă remis de IJJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here