fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Dosare penale întocmite pentru folosirea ilegală a petardelor și artificiilor

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii prahoveni au desfășurat mai multe acțiuni în vederea prevenirii și combaterii operațiunilor fără drept cu articole pirotehnice.

Acțiuni derulate de polițiști în Ploiești

- Reclamă -

În Ploiești, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Secției nr. 2 în zona de Nord a Ploieștiului, a fost depistat un bărbat de 27 de ani care deținea, în vederea comercializării fără drept, articole pirotehnice. De asemenea, polițiștii au mai depistat alte 4 fapte de natură contravențională, pentru care au aplicat sancțiuni în valoare de 1.000 de lei.

Sâmbătă, în jurul orei 16, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 1 Ploiești a depistat două femei care ofereau spre vânzare produse pe bază de amestecuri pirotehnice, clasa a II-a, fără a deține autorizații pentru comercializare.

În Ploiești au fost depistați și doi minori (o fată și un băiat, ambii în vârstă de 15 ani), în timp ce ofereau spre vânzare, în zona de sud a municipiului, 960 bucăți petarde clasa a II-a (16 cutii), respectiv 100 bucăți petarde, din aceeași clasă.

- Reclamă -

Polițiști Secției nr. 3 din Ploiești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că doi tineri aruncau petarde pe stradă. Cei doi ploieșteni în vârstă de 12, respectiv 16 ani, dețineau în total 90 de petarde.

Acțiuni derulate de polițiști în județul Prahova

În comuna Dumbrava, polițiștii prahoveni au percheziționat la finalul lunii decembrie domiciliul unui bărbat bănuit pentru operațiuni fără drept cu articole pirotehnice. Polițiștii au descoperit la locația vizată cantitatea de 62 de kg de materiale pirotehnice clasa a II-a, deținute fără drept, în vederea comercializării. Materialele au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal.

În municipiul Câmpina, polițiștii au depistat un bărbat și o femeie în timp ce ofereau spre vânzare articole pirotehnice trecătorilor, respectiv petarde, fără a fi autorizați în acest sens.

- Reclamă -

În Filipeștii de Târg, polițiștii au observat pe DJ 720D o autoutilitară care staționa pe marginea drumului, având portierele din spate deschise. În urma verificărilor făcute de aceștia, în mașină a fost găsită o cutie în care se aflau artificii și petarde pentru care conducătorul autoutilitarei nu avea autorizație.

În localitatea Mizil, polițiștii au depistat doi bărbați care dețineau, fără drept, într-un autovehicul parcat în fața unui supermarket din oraș, 1.200 petarde. Aceștia urmau să le comercializeze.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Spionul arestat pentru trădare organiza evenimente culturale cu tema: ”Spionul James Bond”

În zilele mai libere, când nu spiona obiective militare în Delta Dunării pentru ruși, ploieșteanul Alexandru Piscan organiza spectacole...