Duminică, 1 august a.c., in jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Câmpina, în timp ce își desfășurau atribuțiile de serviciu au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat domiciliat în aceeași comună. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest. Cum valoarea indicată de aparat a fost de 0,61 mg/alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Tot duminică 1 august a.c., dar în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Băicoi au oprit, pentru control, pe strada Dorobanți din oraș, un autoturism condus de un bărbat. Și acest conducător auto emana halenă alcoolică. A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
Și în acest caz a fost a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Tot noaptea trecută,  în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești, au oprit pentru control pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino un autoturism condus de un bărbat. La solicitarea documentelor personale și ale autoturismului, conducătorul auto nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare, motiv pentru care a fost verificat în bazele de date. În urma verificării s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare al mașinii aparține unui alt autoturism, radiat cu două luni în urmă.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Imagine cu caracter ilustrativ, stiriest.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here