De șase ori au încercat să scape de arest Viorel Dosaru, fostul șef al IJP Prahova, Livu Tudose, fostul procuror general al Parchetului Curții de Apel Ploiești și Constantin Ispas, fostul șef al Direcției Generale Anticorupție Prahova, dar fără succes.

Arestați în dosarul Papici, Dosaru, Tudose și Ispas au contestat, miercuri, 1 iunie, prelungirea  arestului preventiv solicitată de procurorii DNA, dar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție a considerat solicitarea ca fiind nefondată. Prin urmare cei trei vor rămâne în arest cel puțin până la finele lunii iunie, asta în cazul în care DNA nu va solicita iarăși o nouă prelungire a mandatului.

De asemenea și Sebastian Ghiță, plasat sub control judiciar pe cauțiune în același dosar a depus în fața instanței o plângere împotriva acestei măsuri preventive, însă fără să aibă succes. Judecătorii au respins ca nefundată plângerea, prin urmare deputatul va trebui să respecte în continuare restricțiile impuse de procurori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here