Primul termen în apel în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare are loc azi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Apelul a fost programat pentru luni, 8 octombrie, dosarul fiind repartizat completului de cinci judecători P1 – Penal condus de vicepreşedintele instanţei supreme Iulian Dragomir. Ceilalţi membri ai completului sunt Simona Cristina Neniţă, Daniel Grădinaru, Florentina Dragomir şi Lavinia Lefterache.

Şedinţa de judecată este programată de la ora 9.00.

În 21 iunie, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnatla trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual.

Suspendarea executării pedepsei de doi ani primită de Liviu Dragnea în dosarul ”Referendumul” a fost anulată, iar cele două pedepse au fost contopite, rezultând o pedeapsă totală de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Ceilalţi inculpaţi în acest dosar au primit închisoare cu suspendare, cu excepţia fostului director executiv al DGASPC Teleorman, Floarea Alesu, condamnată la trei ani şi şapte luni de închisoare cu executare.

stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here