Curtea de Apel Ploiești a rămas în pronunțare în dosarul ”Sex și crimă în baia publică”, instanța urmând să anunțe pe 18 iulie 2022 sentința definitivă cu privire la criminalul de 48 de ani care a ucis o fată de 17 ani.

Pe fond, Constantin Ispas a primit o pedeapsă de zece ani de închisoare și plata unor daune morale către rudele victimei. Nemulțumit de sentința dată de Tribunalul Prahova, bărbatul a făcut apel la instanța superioară.

După doar trei termene, magistrații Curții de Apel Ploiești au finalizat judecata apelului în dosarul criminalului din Șirna care a ucis-o pe adolescenta de 17 ani cu care avea o relație extraconjugală. Curtea de Apel Ploiești a stabilit ca pronunţarea şi redactarea hotărârii să aibă loc în data de 18 iulie 2022.

Crima a avut loc în clădirea fostelor băi publice din Ploieşti, în data de 7 aprilie 2021, cadavrul fetei de doar 17 ani fiind descoperit două zile mai târziu. Constantin Ispas, zis ”Specialu”, prahoveanul de 48 de ani acuzat că şi-a ucis iubita de 17 ani, cu care avea o relaţie amoroasă, se află în arest încă din data de 9 aprilie 2021, atunci când a recunoscut totul în faţa poliţiştilor.

Cadavrul fetei de 17 ani a fost găsit la subsolul unei clădiri abandonate, unde în trecut au funcţionat băile publice din Ploieşti. Nu au fost găsite urme de sânge la locul crimei, însă pe gâtul fetei au fost identificate răni care indicau faptul că a fost sugrumată, dar şi o rană la cap provocată cel mai probabil în momentul în care s-a prăbuşit.

În ziua crimei, cei doi au întreţinut relaţii sexuale, iar scandalul a izbucnit imediat după, pentru că fata i-ar fi cerut partenerului cadoul promis, o sumă de bani (1.000 de lei, potrivit unor surse). Pentru că Ispas nu avea la el banii, fata ar fi început să-l ameninţe că va face relaţia publică. Cearta a degenerat, iar într-o criză de furie Ispas şi-a sugrumat iubita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here