fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Două cadre medicale de la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, confirmate cu coronavirus

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Două cadre medicale din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus! Informația a fost confirmată pentru ziarul Incomod de conducerea unității medicale.

Cele două femei sunt asistente medicale în cadrul spitalului și, potrivit directorului, doar una dintre acestea a avut contact cu alte persoane din spital, cealaltă fiind în concediu la momentul la care s-a îmbolnăvit.

- Reclamă -

„Sunt două cazuri, asistente. Una a fost în concediu și acolo s-a îmbolnăvit, nu a venit la spital, nu a avut contact. Cealaltă duminică seară s-a simțit rău, luni dimineață (n.r. 29 iunie) am testat-o și s-a confirmat. Am făcut o anchetă epidemiologică și testăm persoanele care au intrat în contact cu asistenta respectivă”, a declarat pentru ziarul Incomod Cătălin Vișean, managerul Spitalului de Pediatrie Ploiești.

Nouă persoane au fost identificate ca fiind contacți ai asistentei și au fost puse în izolare la domiciliu, urmând să fie testate.

Managerul a mai precizat că nu cunoaște detalii despre starea de sănătate actuală a celor două femei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img