Două fete, de 13 și 16 ani, au murit într-un accident în mașina condusă tot de un adolescent. Tragedia a avut loc în județul Constanța, în noaptea de joi spre vineri. Cel care conducea mașina are 16 ani. El și un alt băiat de 17 ani aflat în autoturism sunt intubați la spital, în stare gravă.

„Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani. Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

“Șoferul” de 16 ani și celălalt băiat din mașină (17 ani) au fost găsiți în stare de inconștiență. Au fost intubați și transportați la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here