fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Două noi focare Covid la Spitalul Municipal Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Două noi focare de infectare cu virusul Sars-CoV-2 au fost înregistrate luni, 7 februarie, la Spitalul Municipal Ploiești.

Potrivit Prefecturii Prahova, unul dintre focare este la Compartimentul Administrativ, unde cinci salariați au fost testați pozitiv. Toți cei cinci au fost izolați la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie.

- Reclamă -

Cel de-al doilea focar a fost înregistrat la Compartimentul Reumatologie al spitalului, unde nouă persoane au fost testate pozitiv, fiind vorba despre șapte pacienți și doi salariați ai unității medicale.

„Pacienții au fost izolați pe secție, iar cei doi salariații au fost izolați la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie.”, au mai transmis reprezentanții Prefecturii Prahova.

În județul Prahova au fost confirmate astăzi în total 782 de cazuri noi de infectare Covid.

- Reclamă -

Disclaimer:

Ziarul Incomod nu a aplicat în scopul obținerii de fonduri guvernamentale pentru campanii de informare în contextul pandemiei Covid-19 și nici nu a primit fonduri pentru publicarea de știri având ca sursă datele Covid-19 furnizate de autorități.

Ziarul Incomod consideră că accesarea de fonduri guvernamentale destinate campaniilor de informare Covid-19 restrânge libertatea editorială.

Având în vedere aceste aspecte, redactorii Incomod au libertatea de a selecta subiectele considerate a fi de interes general pentru cititori, în scopul informării asupra unor măsuri luate de autorități în contextul pandemiei Covid-19, fără a fi condiționați de accesarea fondurilor guvernamentale alocate campaniilor de informare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img