UPDATE

Numărul unităților de învățâmânt din Prahova care vor fi închise încă din prima zi de școală ajunge la șapte.

La Colegiul Militar Breaza, patru elevi din clase diferite au fost confirmați ca fiind infectați cu coronavirus, dar mai sunt așteptate rezultate ale testelor și pentru alți elevi.

În Gorgota, vor fi închise două școli și patru grădinițe, după ce un profesor confirmat cu coronavirus a intrat în contact cu celelalte cadre didactice din comună la un consiliu profesoral.

La ora 15.30 Consiliul Județean pentru Situații de Urgență se va întruni pentru a vota suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ menționate mai sus și mutarea activității în mediul online pentru următoarele 14 zile, conform scenariului 3 aprobat de autoritățile centrale.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două școli din Prahova au fost închise încă din prima zi de învățământ în urma apariției unor cazuri confirmate de coronavirus. Este vorba despre Școala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza din satul Potigrafu, comuna Gorgota, și de Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir Breaza.

Surse oficiale au confirmat informația pentru ziarul Incomod, precizând că la Colegiul Militar din Breaza au fost elevi depistați pozitiv cu coronavirus, în timp ce la școala din Potigrafu este vorba despre un cadru didactic.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here