Liviu Dragnea, președintele PSD, a ajuns luni, înainte de ora 16.00, la sediul partidului, pentru ședința în care se va discuta despre componența Cabinetului Dăncilă. La intrare, Dragnea comentat ultimele acțiuni ale DNA cu privire la vicepremierul Stănescu, care este chemat joi la DNA.

Potrivit lui Dragnea, acțiunea DNA este „o lovitură disperată”. Liderul PSD nu dorește să comenteze mai amplu acest caz, dar nu ratează ocazia să-l atace și pe Augustin Lazăr, procurorul general, cel care a declarat săptămâna trecută că parchetul urmărește atent decizia Curții Constituției pe legile justiției.

„Dacă mă lansez într-o analiză și aș spune exact ce gândesc, bineînțeles că vor sări foarte mulți și dintre dumneavoastră și dintre așa-zișii gardieni ai statului de drept că influențez justiția. Dar nu i-am văzut sărind când procurorul general amenința CCR, când alți domni și doamne își dau cu părerea și fac presiuni pe justiție. Chiar nu mai e nevoie să-mi dau cu părerea pentru că deja în spațiul public se descifrează această acțiune, care din păcate nu e singura”, a declarat Dragnea.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here