Derutaţii din Comisia Juridică şi din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marţi „Legea defăimării”, iniţiată de el lidero maximo PSD, Liviu Dragnea, mărind la propunerea ”stăpânului de zombii votanți din Teleorman” cuantumul amenzilor până la 100.000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunităţi. Probabil că de undeva de sus, George Orwell ar spune încă o dată ” Dacă libertatea înseamnă ceva, înseamnă dreptul de a spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.”. Căci cam la asta se reduce măreața lege antidefăimare a precinstitului și arhibinefăcătorului din Teleorman pe numele lui Liviu Dragnea. Îi supără adevărul sau mai degrabă faptul că pe internet nu-l pot controla așa cum au învățat ei când sugeau țâță de la ciracii lui Stalin.

Hai că dacă ai bani, din muncă cinstită Liviule, nu-i așa?, mai cumperi o televiziune, un ziar, un jurnalizd, te descurci pe mass media clasice. Dar internetul? Știu că mulți ați fi vrut net cu program ca pe Coreea de Nord, dar uite că nu se poate. Și-atunci, ardeți la bani. Să nu mai apară expresii ca parlamentar chiulangiu, politician hoț, PSD=PCR, morți la referendum, pachete electorale, șpăgi în ministere, coloane oficiale ilegale etc, etc. Dacă ar trăi fratele vostru mai mic (că Big Brother ai devenit matale nea Liviule, apropo de Orwell) Ceaușescu te-ar pupa pe ambii obraji și te-ar trage un pic de mustăcioară, așa ștrengărește-prietenește.

Iar în timp ce tovarășul inginer de renume Carpato Danubiano Pontic, Liviu Dragnea, este sensibilos la defăimarea grupurilor, în minunata țară numită România nu există o legislație care să pedepsească defăimarea României, a neamului românesc, a drapelului sau a imnului național. Cam din cauza asta fac primarii prin Harghita și Covasna ce vor cu drapelul nostru. Dar asta nu contează, nu-i așa Dragneo, prințe al antidefăimării? Păi ce, ăia din Harghita și Covasna votează PSD?

În așteptarea vremurilor ce vor veni, mă apuc să-mi fac vreo trei conturi de facebook false și vreo două bloguri și dau drumul la treabă. Nu de alta, dar să nu uite șpaglamentarii din căsoiul ăla care ar trebui numit ”Ferma Animalelor” că există soluții să-i contracaram. Asta daca nu face nea Liviu abonamentul la net de 1000 de lei pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here