fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Dragoș Gunia: „PNL Ploiești ar trebui să aibă 2-3 poziții eligibile la Parlamentare. Volosevici ar trebui să fie primul pe listă”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un scandal mocnit stă să izbucnească între organizația municipală a PNL și cea județeană, după ce, potrivit anumitor surse politice, conducerea județeană nu ar mai dori ca PNL Ploiești să aibă reprezentare pe pozițiile eligibile de pe listele pentru alegerile parlamentare. Cu toate acestea, deputatul Dragoș Gunia spune că pentru parlamentare ar trebui să se țină cont de rezultatul de la alegerile locale, astfel încât PNL Ploiești să aibă 2 sau 3 poziții eligibile, pe prima fiind Andrei Volosevici, iar pe celelalte două el și Nicolae Alexandri.

Cu toate acestea, Volosevici admite faptul că este posibil să nu-i fie acceptată candidatura, fiind urmărit penal într-un dosar instrumentat de DNA Ploiești. În schimb, deputatul Dragoș Gunia îi ia apărarea și spune că până când nu va fi emisă o hotărâre judecătorească prin care Volosevici să fie incriminat, acesta ar trebui să fie lăsat să candideze.

- Reclamă -

„Eu consider că scorul pe care noi l-am scos în niște condiții extrem de speciale, pe municipiul Ploiești, este extraordinar pentru PNL, faptul că avem primar pe Ploiești eu cred că este o mare performanță. Mă aștept ca și organizația județeană să ia o decizie pe măsura performanței pe care noi am avut-o la locale. O treime din locurile eligibile ar trebui să fie ale Ploieștiului, adică 30% din voturi. Pentru PNL se pleacă de la un minim de un senator și patru deputați și se poate merge până la doi senatori și cinci deputați. Asta ar înseamna ca 2-3 poziții eligibile să fie pentru organizația municipală Ploiești, indiferent de numele celor care vor fi acolo. În mod moral și absolut firesc, primul om din organizația Ploiești care ar trebui să fie pe loc eligibil este Andrei Volosevici, pentru că nu există niciun fel de hotărâre judecătorească prin care să fie incriminat. Chiar și din punct de vedere al statutului, există posibilitatea ca Andrei Volosevici să candideze, pentru că nu există o hotărâre definitivă împotriva lui. Iar moral vorbind eu cred că mare parte din victoria PNL-ului din vara aceasta i se datorează și lui Andrei, pe lângă eforturile depuse de Nicolae Alexandri, de mine, de orice membru al organizației Ploiești.”, a declarat pentru ziarul Incomod deputatul Dragoș Gunia.

Vezi aici ce spune deputatul Nicolae Alexandri despre tensiunile din PNL!

Citește aici ce spune Andrei Volosevici despre zvonurile că și-ar negocia intrarea în PSD!

- Reclamă -
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. Daca era asa bun, de ce nu a candidat la primarie? Vrea iar sa propuna legi cretine, are nevoie de imunitate? Cum naiba sa sustina cineva ca un urmarit penal TREBUIE sa candideze?
    In ce lume traiti domnule? Ma asteptam sa va tineti parte pt dvs sau mi se pare mie ca nu ati facut nimic astfel incat sa meritati un loc eligibil?
    Sunteti de tot circul!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img