Transferul Parcului Municipal Vest de la Primăria Ploiești la Consiliul Județean, continuă să stârnească reacții.

S-a vorbit despre ”tunuri imobiliare”, despre interese obscure și chiar despre manevre ilegale.

În ciuda dezbaterilor aprinse de pe rețelele sociale, sau a declarațiilor tranșante transmise de câțiva lideri politici, ”afacerea” Parcul Municipal își urmează cursul.

Mai mult, consilierii municipali PNL au afirmat public că girează transferul parcului către CJ. Argumentele au vizat economia pe care o face primăria dacă nu va mai avea parcul în grijă, dar și investițiile pe care le promite Consiliul Județean că le va realiza pe cele 74 de hectare.

Reprezentanții Partidului Forța Dreptei Prahova anunță că vor trece la plângeri penale dacă acest demers se concretizează.

”Noi am semnalat încă de la începutul acestul scandal că ne vom opune ca Ploieștiul să piardă Parcul Municipal, chiar și temporar, așa cum susțin reprezentanții PNL din Consiliul Local. Demersul este cel puțin suspect, având în vedere că existau și alte modalități prin care CJ putea investi în parc. În consecință, în Biroul Politic Județean al Partidului Forța Dreptei Prahova, a fost luată decizia ca în cazul în care consilierii locali vor vota transferul parcului către CJ, să înaintăm organelor competente, plângeri penale pe numele respectivilor consilieri”, a declarat pentru Ziarul Incomod, Dragoș Rusu, președinte Forța Dreptei Ploiești.

Autorităţile judeţene au anunţat că intenţionează să construiască în Parcul Municipal Vest, o sală polivalentă cu 16.000 de locuri, un patinoar olimpic, un bazin olimpic, dar şi un muzeu interactiv bazat pe realitatea virtuală, unic în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here