Un bărbat care a fost respins de femeia pe care o iubea a decis să se răzbune creând un cont fals pe Facebook, a ajuns să fie cercetat de DIICOT și procurorii i-au percheziționat locuința.

Timișoreanul, respins în 2017 de cea pe care o iubea, a decis să se răzbune și a furat pozele de pe contul de Facebook al tinerei, le-a trucat într-un mod compromițător, a creat un cont fals de socializare, cu numele acesteia și a început să poarte tot felul de discuții nepotrivite cu colegii ei de la muncă, scrie Opinia Timișoarei.

Tânăra care nu a mai suportat să treacă prin așa ceva și de teamă să nu-și piardă locul de muncă, a făcut plângere la procurori.

DIICOT Timișoara a făcut percheziții la locuința tânărului de unde au ridicat două laptopuri, 5 HDD-uri, două stick-uri de memorie, 6 CD-uri si DVD-uri, dar si un telefon.

Bărbatul de 36 de ani și sora sa au fost duși la audieri, iar împotriva lui s-a dispus control judiciar și va fi cercetat pentru infracțiuni de modificare de date informatice și fals informatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here