Foto cu caracter ilustrativ
Drept la Replică
Subsemnatul, Zulean Marian, profesor abilitat la Universitatea din București, Facultatea de Administrație și Afaceri vă sesizez faptul că, în ziarul INCOMOD, a apărut un articol cu titlul ”Un profesor le-a oferit studenților care s-au prezentat la examen un concert de muzică lăutărească” , sub semnătura domnului Lucian Rădulescu (https://ziarulincomod.ro/un-profesor-le-a-oferit-studentilor-care-s-au-prezentat-la-examen-un-concert-de-muzica-lautareasca-video/).
Articolul a fost preluat și distribuit de către Presaonline24.ro (http://presaonline24.ro/) și alte instituții de presă și distribuit online pe rețelele de socializare ale studenților din cadrul Universității din București. Autorul articolului face afirmații false și aduce grave prejudicii de imagine, atât mie și Universității din București.
Menționez faptul că, afirmațiile din acest articol nu sunt adevărate, nu am oferit studenților un concert, imaginile video nu ma înfățișează pe mine, nu sunt cadru didactic al Facultății de Științe Politice și nu cânt la niciun instrument iar colportarea lor imi afectează dreptul la imagine, reglementat de către art.73 din Noul Cod Civil actualizat.
De asemenea, menționez că nu am fost contactat de către niciun jurnalist pentru a verifica informațiile, că există date publice despre cursurile mele atât pe pagina de internet a Universității din București cât și pe pagina personală (www.zulean.com ). Nu în ultimul rând, menționez că am ca martori 150 de studenți, care au susținut , în ziua de 03 februarie examenul de Politici Publice, între orele 10.00 și 12.30, în Amfiteatrul 3 din sediul Universității ”Nicolae Titulescu”.
Având în vedere cele sesizate vă rog să scoateți știrea de pe toate adresele unde a fost publicată, să publicați ”Dreptul la replică” în ziarele sau blogurile care au preluat știrea. În final, imi rezerv dreptul de a vă cere daune în instanță.
Profesor dr. Marian Zulean
Universitatea din București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here