Daniel Savu

Zilele trecute, senatorul Daniel Savu a declarat în spațiul public că ziarul Incomod că este asociat unor grupuri de interese cu care domnia sa probabil se află în conflict.

Acuzațiile senatorului, care este și candidat independent la Primăria municipiului Ploiești sunt nefondate și au ca scop afectarea reputației publicației noastre. Incomod, așa cum reiese și din investigațiile și articolele publicate, este un ziar independent, neafiliat niciunui partid politic sau grup de interese.

Considerăm că atacurile senatorului Savu sunt de natură să afecteze dreptul la libera exprimare și îi solicităm ca tot în spațiul public să își ceară scuze și să-și retragă declarațiile calomniatoare. În caz contrar ne vedem obligați să îl acționăm în instanțele de judecată pentru declarațiile făcute.

Ne surprinde faptul că un candidat la Primăria unui oraș important din România se războiește cu presa care nu publică articole laudative, încercând să discrediteze ziarul Incomod, în loc să prezinte ploieștenilor un proiect electoral.

Redacția Incomod speră că senatorul Savu a avut un moment de rătăcire, dată fiind presiunea campaniei electorale sau a fost dezinformat, fapt care a dus la aceste atacuri asupra publicației Incomod. În acest caz acceptăm eventualele scuze ale senatorului fără a mai apela la instanțele de judecată!

Redacția Incomod

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here