fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Drona performantă pentru orice buzunar – Potensic Atom 4k

Citește Și

- Reclamă -

Cu tehnologia avansată a dronelor devenind tot mai accesibilă, pasionații de aerofotografie și exploratori urbani au acum oportunitatea de a captura imagini spectaculoase cu un raport cost performanțe foarte bun.

Într-un domeniu concurențial al dronelor, Potensic se remarcă cu modelul său Atom 4K Gimbal, oferind performanțe fiabile și calitate excelentă a imaginii într-un pachet compact și accesibil.

Drona Potensic Atom 4K Gimbal este dotată cu o gamă de funcții avansate, ce îmbunătățesc atât experiența de zbor, cât și calitatea imaginilor.

- Reclamă -

Caracteristici precum modul de urmărire automată a subiectului, zborul predefinit și diferite setări pentru scenarii video permit utilizatorilor să captureze imagini profesionale fără a depune eforturi suplimentare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...