fbpx
vineri, septembrie 22, 2023
18.1 C
Ploiești
spot_img

Drum reparat, blocat de primar cu baricade de beton pentru a opri tirurile

Citește Și

- Reclamă -
Accesul tirurilor a fost blocat cu baricade de beton și pământ pe un drum proaspăt reabilitat din județul Botoșani. Primarul comunei Stăuceni din județul Botoșani susține că astfel va proteja investiția.

Investiția a costat aproape 1,2 milioane de euro și s-a realizat din bani de la PNDL II.

Pe drum au fost amplasate două indicatoare rutiere care avertizează șoferii asupra faptului că drumul se îngustează și că există restricție de viteză de 30 de kilometri pe oră, spun sursele G4Media.

- Reclamă -

Primarul comunei Stăuceni a declarat:

„Deși traficul greu către Ștefănești a fost deviat prin Săveni, transportatorii nu țin cont de nimic. Din cauza camioanelor, au apărut fisuri în platforma drumului, au distrus acostamentele din beton… Când am fost în control, erau șase camioane de la o firmă din Botoșani, încărcate cu asfalt, și mergeau undeva spre Albești. Le-am și spus atunci – oameni buni, voi nu vă gândiți – voi reparați un drum și stricăm altul? Dar nu țin cont de nicio regulă, ori lucrarea a fost recepționată abia anul trecut, iar drumul, care este un drum comunal de categoria a IV-a, nu a fost proiectat pentru așa ceva.”

De altfel, administratorul drumului a fost amendat de către polițiști.

- Reclamă -

Purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani a transmis:

„Partea carosabilă era acoperită parțial și, prin urmare, s-a dispus aplicarea unei sancțiuni contravenționale în valoare de 1.305 lei, respectiv 9 puncte amendă, pentru administratorul drumului, și i s-a pus în vedere să aducă partea carosabilă la starea inițială.”

Sursă: G4Media

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Foto exclusiv – Traficant de droguri prins în flagrant în Ploiești

Polițiștii BCCO Ploiești au organizat în această după-amiază un flagrant în zona Caraiman din Ploiești.Un traficant de droguri...