Detalii cutremurătoare din rechizitoriul dublei crime înfăptuire pe 26 octombrie 2017 pe un câmp de lângă Târgoviște.

Uneia dintre victime i-au fost smulse intestinele și așezate pe cizmele de care fusese descălțată. Procurorii nu au putut stabili dacă victima era în viață când făptașul a acționat cu atâta cruzime. 

Marin Gheorghe, bărbatul de 58 de ani acuzat că a împuşcat doi bărbați care îl prinseseră la braconaj pe un câmp de lângă Târgovişte pe 26 octombrie 2017, a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Sentinţa a fost dată joi, 14 martie 2019, de Curtea de Apel Ploieşti şi este definitivă, arată ziarul Adevărul.

Marin Gheorghe a fost condamnat de asemenea să plătească jumătate de milion de euro drept despăgubiri morale rudelor celor doi oameni pe care i-a omorât. Iniţial, Tribunalul Dâmboviţa l-a condamnat pe fond, în septembrie anul trecut, la o pedeapsă de 23 de ani de închisoare şi la plata unor daune de doar 20.000 de lei.

Detalii cumplite

Procurorii n-au putut elucida însă un aspect cumplit. Una dintre victime, care încercase să fugă, a fost descoperită la aproximativ 70 de metri de cealaltă.

Ceea ce i-a intrigat pe criminaliști a fost că bărbatul ucis prin împușcare în abdomen și în cap fusese descăltaț de cizme. Încălțările erau așezate lângă trupul acestuia, iar deasupra lor fusese așezat un fragment de intestin de 220 de cm lungime.

Medicii de la SML au stabilit că leziunea s-ar fi putut produce prin smulgere, în timpul agoniei victimei sau imediat duipă deces.

Marin Gheorghe i-a ucis prin împuşcare pe Gheorghe Ifrim (40 de ani), consilier local în comuna Răzvad şi proprietar al unui teren agricol în zona în care a fost asasinat, şi Ion Neagu (49 de ani), angajat al lui Ifrim.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here