UPDATE: Potrivit reacției transmise către DCNews din Ministerul Sănătății, informația nu se confirmă. Secretarul de stat Horațiu Moldovan a afirmat că ”Nu este caz de coronavirus pozitiv la Victor Babeș”. 

De asemenea, conform informațiilor obținute de DCMedical.ro de la conducerea spitalului, nu există o confirmare de caz cu coronavirus în București. În spitalul Victor Babeș din Capitală, nu este nicio persoană internată cu suspiciune de coronavirus. 

ȘTIREA INIȚIALĂ. Dumitru Coarnă a afirmat în direct că are confirmarea primului bolnav de coronavirus din România, fiind vorba de un pacient de la spitalul Victor Babeș! Acesta a citit în direct la B1 TV un mesaj conform căruia cazul ar fi fost confirmat.

“Avem confirmarea că la Victor Babeș este un Coronavirus. Acum avem mesajul. Da, uitați-l. Eu am întrebat dacă este public. Mi-a spus: Nu. A sunat doamna doctor de acolo acasă la familie să-i avertizeze. Am primit acum mesajul. “Avem confirmarea conform căreia au ieșit din ședință medicii de la Victor Babeș și în spital este…”“, a declarat Dumitru Coarnă, în direct la B1 TV.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here