Foto cu caracter ilustrativ

Vineri noapte în jur de ora 21:00 polițiștii Secției 1 Apostolache în timp ce patrulau pe DJ102M au efectuat semnal de oprire către un autoturism. Șoferul autoturismului a lăsat impresia că oprește, însă a dat cu spatele aproximativ 50 m și a încercat să fugă.

După ce a coborât din mașină șoferul a încercat să intre într-o curte, dar polițiștii au fugit după el și l-au prins, iar acesta s-a zbătut, s-a opus încătușării și realizând că nu poate să scape l-a mușcat pe polițistul Tudor Ionuț de degetele de la mâna dreaptă și de biceps. În scandal a intervenit și bunica concubinei șoferului băut, care a încercat să îl lovească pe polițist.

Se pare că tânărul avea o alcoolemie de 0,52 în aerul expirat, fapt pentru care i-a fost reținut permisul de conducere. Marian Neacșu a fost dus ulterior la parchet cu propunere de reținere pe 30 de zile dar judecătorul a hotărât să dispună măsura controlului judiciar. Polițistul ultragiat, Tudor Ionuț, de la secția 1 Poliție Apostolache a mers la medicina legală unde a primit 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru rănile provocate de agresor.

Se pare că Neacșu este cunoscut în localitate că se urcă la volanul mașinii sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here