fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

După patru zile de căutări, s-au găsit geaca și telefonul bărbatului dispărut în apele Teleajenului

Citește Și

- Reclamă -

cautari tanar luat ape - Ziarul INCOMODPoliţiştii şi pompierii de la Isu Prahova nu au încetat căutările în cazul tânărului de 32 de ani care se bănuieşte că a fost luat sîmbătă de apele învolburate ale Teleajenului.

Bărbatul, de fel din Pleaşa, se bănuieşte că ar fi plecat vineri noaptea la muncă, la schimbul III, dar nu a mai ajuns şi nici acasă nu s-a întors.

- Reclamă -

Sâmbătă au început căutările, însă până la această oră echipajele nu au dat peste trupul bărbatului. I-au găsit în schimb bicicleta, geaca, iar astăzi, aproape de podul de la Teleajen au găsit un telefon care se bănuieşte că ar fi al tânărului. Primarul comunei Bucov a declarat pentru observatorulph.ro că intenţionează să solicite sprijinul unui utilaj cu ajutorul căruia să fie deviată apa pe anumite porţiuni. Potrivit localnicilor, tânărul despre care se bănuieşte că a fost luat de ape era căsătorit şi era tatăl unui copil în vârstă de 6 ani.

Sursa: www.observatorulph.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut