Un echipaj de poliție care încerca să aplaneze un conflict între doi vecini a fost atacat cu drujba și toporul. Mașina polițiștilor a fost distrusă de o toporișcă aruncată de către agresorul recalcitrant.

Incidentul s-a petrecut marți în comuna Mileanca din Botoșani. Un bărbat din comună este cel care a inițiat apelul 112, reclamând că a fost agresat de către un alt bărbat din aceeași localitate.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că agresorul intrase fără drept în locuința celui care a alertat autoritățile și i-a agresat fizic pe el și pe concubina sa, spun sursele digi24. Se pare că scandalul a izbucnit de la neînțelegeri mai vechi între cei doi.

De asemenea, agresorul i-a distrus caroseria autoturismului victimei.

Mai mult decât atât, în momentul în care a văzut echipajul de poliție, acesta a aruncat cu o toporișcă spre mașina lor, urmând să arunce și cu alte obiecte spre polițiști. În final, acesta a ieșit din curte cu o drujbă.

Polițiștii s-au văzut nevoiți să tragă focuri de advertisment în plan vertical, dar și spre bărbat, pentru a îl opri.

Bărbatul a fost rănit în zona gambei și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, a fost internat la psihiatrie. În cauză se fac cercetări pentru distrugere, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe. Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Darabani pentru cercetări pentru ultraj, conform surselor citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here