fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Ecologizare în zona Gării de Nord din Ploiești. Tinerii din PSD au curățat toată zona

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Vinerea Verde a fost prilejul ideal pentru acțiuni de ecologizare.

Reprezentanții PSD Prahova au organizat o acțiune de strângerea a gunoaielor din zona Gării de Nord din Ploiești. Numărul mare de participanți a făcut ca în scurt timp să fie adunătă o cantitate impresionantă de deșeuri.

- Reclamă -

“Într-o lume în care mediul înconjurător este neglijat, Tineretul Social Democrat Prahova a luat atitudine cu ocazia evenimentului Vinerea Verde! Împreună am dovedit că putem face lucruri utile și necesare mediului în care trăim, și că nu trebuie să stăm deoparte în fața provocărilor actuale.

Să avem grijă și să fim mai responsabili față de tot ceea ce înseamnă mediul înconjurător. Sperăm că această acțiune va inspira și alți tineri să ia atitudine și să se implice în protejarea mediului înconjurător!”, a transmis Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

“Prin astfel de acțiuni ne dorim să încurajăm comunitățile să acționeze în mod responsabil față de mediu ori de câte ori întâlnesc situații în care deșeurile au fost depozitate în mod necorespunzător”, a precizat și senatorul Laura Moagher.

- Reclamă -

Sursa foto: Bogdan Toader/Laura Moagher

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...