• Compania donează laptop-uri și tablete pentru elevii școlii din comuna Ariceștii Rahtivani
  • Ecomaster inițiază un program de burse de merit pentru cei mai bine pregătiți elevi din comună
  • Fonduri alocate achiziției de cărți, culegeri de evaluare nationale
  • Și cea mai bine cotată tânără sportivă din comună, medaliată cu aur la arte marțiale, este rasplatita pentru performanțele sportive si rezultatele excelente la școală

Ariceștii Rahtivani, Prahova, 18 noiembrie 2021 – Compania de ecologizare industrială Ecomaster Servicii Ecologice anunță astăzi că acordă donații, sponsorizări și sprijin elevilor și tinerilor talentați din comuna Ariceștii Rahtivani, în valoare de peste 31.000 de lei.

Compania donează, pentru a asigura accesul elevilor la cursuri, inclusiv în format online, de la distanță, laptop-uri și tablete în valoare de 20.000 de lei.

Mai mult decât atât, pentru a recompensa performanța celor mai merituoși elevi din Ariceștii Rahtivani, Ecomaster lansează un program de burse, prin care alocă 1.500 de lei premii pentru primii trei elevi din clasele V-VIII care au obținut media 10 în anul școlar încheiat. În plus, Ecomaster alocă și 4.000 de lei ca premiu pentru primii patru elevi din clasele V-VIII care vor absolvi actualul an școlar cu cele mai bune rezultate, la toate materiile.

Pentru buna desfășurare a cursurilor și a pregătirii elevilor din clasa a VIII, Ecomaster alocă 2.000 de lei pentru achiziția de cărți, culegeri necesare pentru examenul de evaluare națională, dar și pentru desfășurarea de activități practice, dedicate elevilor.

În demersurile sale de susținere a comunității locale, Ecomaster recompensează și performanța sportivă și sprijină, cu 3.000 de lei si un laptop performant, cea mai talentată tânără sportivă din comună, medaliată cu aur la competițiile naționale de arte marțiale.

Ecomaster derulează, proactiv, toți pașii necesari și ia măsurile preventive pentru a se asigura că impactul activităților pe care le derulează este minim, permanent sub limitele legale, iar populația din proximitatea punctelor de activitate nu are nivelul de confort afectat în niciun mod. Pentru informații suplimentare, accesați www.ecomaster.ro.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here