fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Eduard Limboșeanu: „Nu mi se pare normal să chemi un copil la audieri! Mi se pare o chestie foarte mârșavă!”

Citește Și

- Reclamă -

Antrenorul Eduard Limboșeanu reacționează după ce ziarul Incomod a publicat articolul Poliția Prahova i-a „fabricat” un dosar penal unuia dintre polițiștii săi de elită?! Elevii unui club de arte marțiale, chemați la audieri!.

Adrian Vlăsceanu, luptător de elită în cadrul forțelor speciale ale Poliției Prahova, ne-a povestit că elevii pe care îi antrenează în timpul liber la o sală de arte marțiale din Mizil au fost chemați la audieri la sediul Poliției de pe strada Vasile Lupu, la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Aici, se pare că au fost întrebați în detalii despre cotizația pe care o dau la club și dacă primesc chitanță pentru sumele respective.

- Reclamă -

Adrian Vlăsceanu este antrenor la o sală din Mizil, care aparține de renumitul club KO Gym Ploiești, al lui Eduard Limboșeanu, club recunoscut pentru performanțele deosebite ale sportivilor săi.

Eduard Limboșeanu s-a arătat revoltat de faptul că sportivii clubului, parte dintre aceștia minori, au fost chemați la audieri.

„Sala din Mizil este o extensie a KO Gym Ploiești, Arian Vlăsceanu este un bun prieten care lucrează la „mascați” și, în urmă cu ceva timp m-a rugat să-l ajut să-și facă o extensie a clubului nostru. Suntem un club cu foarte multe rezultate, am scos mulți campioni și l-am ajutat cu acest lucru. Adrian Vlăsceanu a fost implicat alături de mine și de jandarmul Mădălin Tănase în mai multe campanii care s-au numit „Stop violența”, am fost implicați în  mai multe acțiuni sociale, inclusiv în „Spune NU drogurilor”. Eu am înțeles că el a deranjat persoane din sistemul lor de acolo și este un fel de Godină de la Brașov. Probabil și atitudinea lui este un pic mai revoluționară. Noi nu facem averi din acel club, dimpotrivă am ajutat o grămadă de sportivi, numele cel mai sonor este Paraschiv Amansio, care a fost un copil foarte sărac, un fel de Doroftei, am investit mulți bani pentru el, din surse proprii, iar cu banii strânși la sală noi efectiv plătim chiria, pentru că Statul, din păcate, nu-ți mai dă o sală pe care să o folosești gratuit, chiar dacă ai rezultate foarte frumoase.

- Reclamă -

Nu mi se pare normal să chemi un copil, de ce nu-l audiază pe domnul Vlăsceanu?! Ca în România, tot timpul ca să agăți un om, mergi cu tot felul de nimicuri ca să-i poți face un rău omului respectiv. Clubul nu a fost notificat în niciun fel. La Mizil sunt copii pe care, la fel ca la Ploiești, i-am luat în sală și încercăm să le facem o educație prin sport, și tu încerci să-i dai în cap unui om pentru chestia asta! Mi se parte o chestie foarte mârșavă! Nu aici sunt pierderile mari din România, pentru că a plătit o taxă un copil, prin care el reușește să plătească acea sală. Iar taxele sunt foarte mici, de exemplu la mine, la Ploiești, este 70 lei taxa.”, ne-a declarat Eduard Limboșeanu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...