Un bărbat din Galați a decis să-i facă unei educatoare exact același lucru pe care aceasta i l-a făcut copilului. Astfel că părintele supărat a mers la grădiniță, unde a bruscat-o pe educatoare. Imaginile au fost surprinse de camera de supraveghere de pe holul instituţiei. Conducerea grădiniţei şi Inspectoratul Şcolar fac anchete în acest caz, iar poliţiştii au primit şi ei imaginile.

„Am văzut că i-a pus mâna pe ceafă şi că a bruscat-o. Cred că şi verbal. Pentru că colega alăturată mi-a povestit că le-au zis că o să le bată cap în cap”, spune Ioana Mardare, directoarea Grădiniţei nr.9.

Tatăl copilului îşi explică gestul. Băiatul lui nu a mai vrut să meargă la grădiniţă pe motiv că a fost agresat de educatoare. Lucru care l-a înfuriat.

A izbuncnit în plâns şi a spus că l-a lovit educatoarea. L-a luat de păr pe el şi pe încă un băieţel şi i-a lovit cap în cap”, spune Sergiu Brighidin, tatăl copilului.

Educatoarea a recunoscut: “Da, i-am luat şi i-am lovit.”

“Am pus mâna pe codiţa ei de păr şi i-am spus dacă ar fi să vă iau tot aşa, să spun că nu ştiu ce să fac şi vă iau de păr şi vă dau cu capul de perete”, adaugă el.

Confruntată de directoarea grădiniţei, educatoarea a recunoscut că a agresat copilul şi că a fost ameninţată de tatăl acestuia.

Sursa: www.digi24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here