Alexandru Băcanu (19 ani), Alexandru Georgian Pătrașcu (21 ani), Mihai Voinescu (20 ani), Andrei Martoni (18 ani) și Alexandru Spiridon (18 ani) sunt cei cinci tineri care și-au pierdut viața noaptea trecută într-un accident, după ce mașina în care se aflau s-a lovit frontal de un TIR.

Toți cei cinci erau din Ariceștii Rahtivani, iar oamenii din localitate sunt acum șocați de vestea morții băieților, o moarte violentă, care a venit mult prea devreme. Cei care i-au cunoscut spun că Mihai Voinescu, șoferul, era pasionat de mașini și că mergea adesea cu viteză excesivă. Se pare că noaptea trecută a tăiat o curbă, dar nu a mai avut timp să revină pe banda sa și a lovit un TIR care circula regulamentar pe sensul celălalt. De altfel, și șoferul TIR-ului a povestit că mașina în care se aflau cei cinci băieți mergea cu viteză foarte mare și că nu a putut face nimic pentru a evita tragedia. Localnicii sunt acum șocați de vestea morții celor cinci copii aflați la început de drum în viață.

Prietenii le-au lăsat mesaje de adio pe paginile lor de pe Facebook, ca un ultim omagiu adus celor cinci. Printre postările devenite virale între cei care i-au cunoscut se numără și fotografia de mai sus, trimisă de un cititor ziarului Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here