Elena Udrea2
Compania Băi Boghiș își cere insolvență din cauza datoriilor, care depășesc 14,3 milioane de lei (peste 3 milioane de euro), scrie ziare.com.

Această administrează mai multe active ale stațiunii Băile Boghiș, din județul Sălaj, la care Elena Udrea este cel mai mare acționar.

Fostul ministru al Turismului a decis, în urmă cu 5 ani, să investească în stațiunea turistică Băile Boghiș. Această se află în partea de nord a satului Boghiș din județul Sălaj.

Intenția a fost de a prelua către Sălaj fluxul de turiști români care merg spre Ungaria, potrivit sursei citate.

Elena Udrea deține 50% din companie, restul participației fiind deținut de Magda Stanca (40%) și Elena Stanca (10%), conform termene.ro.

Afacerile companiei au urcat de la 162,942 lei în 2013, la 1,8 milioane lei în 2017. Totuși, în perioada 2016 – 2019 s-au înregistrat pierderi de 500,000 de lei, iar datoriile au crescut de la 5,1 milioane de lei la 14,3 milioane.

În prezent, fostul ministru se află în Costă Rică. Ea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, însă Înalta Curte de Casație și Justiție a suspendat executarea pedepsei.

Astfel, Instanța din Costă Rică a decis că Elena Udrea să fie eliberată din închisoare, pe 25 decembrie 2018, unde se află din 3 octombrie 2018, în urmă solicitării de extrădare formulate de autoritățile de la București.

stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here