Un elev de clasa a VIII a a fost bătut cu bestialitate de tatăl unui coleg în timpul orei sub privirile îngrozite ale colegilor.

Incidentul s-a petrecut, luni, în școala generală din localitatea Sânmihaiu Român.

Citește și Trei polițiști și un jandarm, trimişi în judecată după ce au bătut crunt două persoane

”În urmă cu trei luni l-am mutat de la Timișoara. Copilul mi-a spus că este un coleg care-l tot înjură. I-am spus acum o săptămână să evite conflictele că nu are nevoie de așa ceva.

În ziua respectivă, în pauză a fost înjurat din nou și copilul s-a dus la primul profesor pe care l-a întâlnit și i-a spus ce se întâmplă, acesta punându-i să-și dea mâna și să se împace. În ora următoare, profitând de faptul că profesorul a ieșit din clasă, băiatul respectiv s-a dus din nou la el și l-a înjurat. Al meu l-a împins și a ajuns în geam. L-a amenințat că o să îi arate el și a plecat.

Citește și VIDEO – Elev bătut crunt de trei femei pe coridorul școlii

După cinci, zece minute a apărut tatăl băiatului, unul Cristi care face case și le vinde. S-a repezit la copilul meu, l-a prins cu stânga de piept și cu dreapta a început să-i care pumni în față sub privirile colegilor.

L-a făcut sac de box. Individul mai are antecedente de violență. A mai lovit oameni, este cunoscut ca fiind violent”, a povestit Ionel Cărăcoancea, tatăl victimei.

Băiatul bătut s-a ales cu ochii umflați și cu cinci zile de îngrijiri medicale de la medicul legist, iar tatăl copilului a depus a doua zi plângere la Poliție.

Citește și Bărbat ucis sub ochii copiilor și a soției

”Profesorul era ieșit din clasă pentru că s-a dus până la sala profesorală să ducă un catalog. Nu există portar la școală. Părintele copilului a intrat și l-a lovit pe acel elev. Am sesizat Poliția imediat. Copiii s-au certat pentru lucruri banale. Totul a durat un minut și ceva. Am cerut primăriei să ne dea bani ca să putem angaja o firmă de pază”, a declarat directorul școlii Claudiu Crepcea.

Poliția Timiș a anunțat că ”în cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Agresorul este identificat. Au fost audiate mai multe persoane și se efectuează cercetări în continuare”.

Până la această oră, agresorul nu a fost, încă, audiat.

Citește și FOTO+VIDEO Un tânăr a fost umplut de sânge pentru că a încercat să apere o femeie care era agresată de fostul soț

sursa: pressalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here