smurd salvare 97883900
Foto cu caracter ilustrativ
Amplă anchetă în cazul unui elev bătut de tatăl unui coleg la Colegiul de Arte din Baia Mare. Un elev de 13 ani a fost spitalizat, după ce a fost snopit în bătaie de părintele unui elev de clasa a II-a. Bărbatul violent s-a ales cu dosar penal și este cercetat de Poliție pentru lovire.

Agresiunea a avut loc la Colegiul de Arte din Baia Mare, după ce un elev de clasa a II-a a fost trântit în zăpadă de mai mulți colegi mai mari. În acel moment, părintele copilului a intervenit și i-a amenințat pe elevi, scrie actualmm.ro.

Un băiat de 13 ani a încercat să fugă, însă tatăl furios l-a izbit de un zid și i-a dat mai mulți pumni în figură. Adolescentul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare și a avut nevoie de șase zile de îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Maramureș au aflat abia acum despre incidentul violent, petrecut în urmă cu două săptămâni, și au cerut explicații conducerii unității de învățământ.

„Elevii implicați în incident, împreună cu părinții, au fost invitați de către conducerea Colegiului în prezența doamnei dirigintă pentru a relata despre incident. În urma discuțiilor avute, s-a constatat că aceștia au trântit în zăpadă un elev de clasa a II-a, iar tătal acestuia a reacționat agresând pe unul dintre elevii de clasa a VII-a. Toți elevii implicați în incident au primit mustrare, iar la următoarea abatere, daca vor fi implicați, vor fi sanctionați cu scăderea notei la purtare” a declarat purtatoarea de cuvant a ISJ Maramures.

În urma anchetei interne, a fost identificat părintele violent care a fost reclamat la Poliție.

„În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat un băimarean în vârsta de 35 ani, bănuit de comiterea faptei. În cauză a fost întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe” a declarat, pentru sursa citată, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cei găsiți vinovați de lovire sau de alte acte violente riscă până la doi ani de închisoare sau amendă.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here