bataie1

Potrivit ph-online.ro, într-o excursie organizată de curând, un elev de clasa a 11-a a fost bătut măr de iubitul mai mare al unei colege. Acesta se pare că a ajuns de urgenţă la spital cu multiple traumatisme şi a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Elevul care a încasat bătaia se numeşte Ştefan şi este vicepreşedintele Consiliului Elevilor din Colegiul A.I. Cuza. El ar fi ajuns la spital cu arcada spartă, mandibula şi umărul dislocat şi un dinte lipsă. Conflictul ar fi pornit de la un alt elev de clasa a 11-a, gelos fiindcă iubita lui era prea “prietenoasă” cu Ștefan. În scandal a intervenit imediat şi iubitul de 28 de ani al altei eleve, iar cei doi l-au bătut pe Ştefan până l-au băgat în spital.

În continuare, unul dintre martori relatează întreaga poveste:

“În această săptămână (n.r.: săptămâna trecută), de duminică până marți, a avut loc o excursie cu elevii clasei a 11-a a Colegiului A.I. Cuza. Fetele din acea clasă și-au adus bineînțeles iubiții, unul dintre ei având 28 de ani. În ultima seară, cel de 28 de ani și un băiat de clasa a 11-a au bătut un alt băiat pe nume Ștefan, scânteia conflictului fiind o fată. În urma conflictului, Ștefan a ajuns la spital cu arcada spartă, mandibula și umărul dislocat și un dinte scos. Acesta primește 30 de zile de spitalizare.”, a declarat elevul pentru sursa citată.

“Iubita lui Alex îl place pe Ștefan și i-a acordat mult mai multă atenție lui. Alex s-a îmbătat de “supărare”. Cel de 28 de ani voia să îl bată pe Ștefan deoarece acesta a înjurat-o pe iubita lui. Cel de 28 de ani a profitat de situație, l-a întărâtat și mai tare pe Alex, și Ștefan a fost luat la bătaie de cei 2, iar în cameră mai era iubita celui de 28 de ani care râdea și o altă colegă pe nume Olga Procopie care a înghețat de frică și nu a fost lăsată să iasă din cameră. Conflictul s-a încheiat când cel mai bun prieten al lui Ștefan și-a dat seama că ceva nu e în regulă și s-a dus cu profesoara în acea cameră. După excursie, când a trebuit să dea declarații, Olga a fost amenințată de țiganul de 28 de ani spunând “dacă spuneți ceva o să vă doriți să nu vă fi născut”, a mai povestit elevul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here