Etnobotanicele continuă să facă victime în  rândul tinerilor care odată ce cad în această patimă cu greu reușesc să răzbească, iar unii ajung să fie uciși de combinațiile de plante periculoase.

Este cazul unui tânăr de 18 ani din Buzău, elev în clasa a 12-a la Colegiul Economic din oraș care a murit ieri dimineață în spital, unde fusese adus ,săptămâna trecută, în stare gravă după ce a consumat etnobotanice.

Citește și Șase lucruri despre jandarmerie după protestele din 20 ianuarie

Cătălin Cojocaru era internat de miercuri în Spitalul Județean Buzău. A fost internat la Terapie Intensivă, iar după câteva zile începuse să-și mai revină. Pe 19 ianuarie, tânărul a fost dus pe secția medicală, însă a doua zi organismul său slăbit a cedat și a intrat în comă. Duminică dimineață, tânărul a murit în spital. Cătălin Cojocaru era cunoscut drept consumator de etnobotanice și este  posibil  ca totul să se fi întâmplat din cauza unei supradoze, aspect ce va fi stabilit în urma necropsiei.

Între timp, pe contul de Facebook al tânărului curg mesajele din partea celor care l-au cunoscut și cărora nu le vine să creadă ce s-a întâmplat.

”Dumnezeu sa te ierte! … erai asa micuț când te-am cunoscut … ți acum … nu pot să cred … mereu ai avut un suflet bun, deși ai fost neînțeles de mulți … sa te odihnești în pace, suflet drag!”, scrie o prietenă a adolescentului.

Citește și Imagini cu capsula timpului, descoperită din greşeală. Trebuia deschisă abia peste 1000 de ani. Ce a pus Einstein acolo

”Încă nu îmi vine sa cred ce s-a întâmplat și nici nu vreau să cred că e adevarat! Suntem prieteni de peste 12 ani, am crescut împreună, ne-am jucat împreună, eram cei mai buni prieteni, îmi pare rău ca s-a întâmplat asta și nu vreau sa cred ca s-a întâmplat! Nu te voi uita niciodată, prieten drag! ” este un alt mesaj postat pe contul de Facebook al lui Cătălin.

”Dumnezeu sa te ierte Cătălin Cojocaru păcat. A fumat și a făcut stop cardiac la câteva zile nu au mai avut ce sa îi facă așa ca te rog gândește te la viață ta. Îmi iubesc prieteni și vreau sa îi știu pe picioare în viața Bine nu sa îi plâng prin spitale sau sa le aprins câte o lumânare!”.

Citește și Au intrat în vigoare noile prevederi ale legii privind apărarea împotriva incendiilor

”Cu mari regrete pot spune ca… făcea.. în loc de face !!!parte din ” gașca mea ” … Am crescut toți. .. Se spune ca … A plecat de lângă cei dragi datorita supradozei de substanțe chimice toxice. . Habar n’am … Ce știu e doar ca nu a murit bolnav, nu a murit nici împlinit și nici fericit ! E o durere mare o pierdere incomensurabila pentru noi toți. .. Deja din surse sigure știu ca părinți deja foarte devastați nu își mai găsesc rostul pe pământ. .. Viața lor era Cătălin… păcat. .. ca a plecat un suflet de miliarde … Avea o inima de aur și un respect deosebit fata de toți din jur … păcat”, sunt alte mesaje postate pe contul tânărului buzoian.

Și la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani a ajuns în week-end o tânără agitată după ce a consumat etnobotanice. Femeia de 28 de ani din Jariștea a fost adusă de cunoscuți la spital. După ce au consultat-o medicii, i-au dat bilet de trimitere la Psihiatrie.

Citește și Tânăr ameninţat cu un pistol în faţa unui club. Agresorul a fost reţinut

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here