Un agent de poliție a fost reținut după ce ar fi abuzat sexual de o tânără de la Școala de Agenți, din Câmpina, chiar în mașina de poliție. Fata se afla în practică, în Centrul Vechi, din București.

Tânărul de 28 de ani a fost reținut, miercuri, în urma cercetărilor efectuate de ofițeri de la Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Potrivit EVZ, victima, elevă la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”, din Câmpina a depus plângere penală pe data de 6 septembrie 2019. Tânăra a reclamat faptul că a fost agresată sexual, de mai multe ori, din luna mai până în luna septembrie, în timp ce se afla în stagiul de practică.

Polițistul care trebuia să o instruiască a încercat să profite de tânără. Anchetatorii au stabilit că una dintre agresiuni a avut loc pe 4 septembrie, „în intervalul orar 6.00-14.00”. Mai exact, în timp ce se aflau în autospeciala de serviciu, polțistul ar fi pipăit-o pe fată în zonele intime, fără acordul tinerei, care i-ar fi spus, de mai multe ori, să înceteze.

EVZ a solicitat un punct de vedere de la Poliția Capitalei.

La data de 6 septembrie 2019, o tânară a reclamat că a fost victima unei agresiuni sexuale.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a delegat în cauză, pentru efectuarea cercetărilor, Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.
În urma investigațiilor, din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că autor al agresiunii este un bărbat de 28 de ani, agent de poliție, la data comiterii faptei încadrat ca agent de siguranță publică în cadrul DGPMB.
Acesta a fost reținut, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, au comunicat oficiali din Poliția Capitalei.

Fata este din București și a fost admisă la școala de agenți de la Câmpina în sesiunea din ianuarie 2019.

Tânăra va termina cursurile în noiembrie 2019. Școala i-a asigurat consiliere psihologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here