O elevă din Botoșani a fost bătută și umilită de o profesoară. Incidentul s-a petrecut în Botoșani. Profesoara s-a enervat că a găsit-o pe fată ăntr-un bar în timpul orelor și a bătut-o și umilit-o în fața colegilor. Femeia, profesoară la Liceul Dimitrie Cantemir Darabani, este acum cercetată penal pentru purtare abuzivă.

Tatăl elevei a depus plângere împotriva profesoarei, după ce fiica sa, elevă în clasa a IX-a, a fost bătută de profesoară.

„Fetița mea este în clasa a IX-a și s-a dus la magazin ca să își ia mâncare și a întârziat un pic. S-a dus profesoara în magazin după ea, a luat-o de păr, i-a dat cu umbrela în spate și, mergând spre școală, i-a mai dat o palmă. A umilit-o în fața colegilor, a făcut-o în tot felul, că se droghează”, a declarat bărbatul, potrivit BotosaniNews.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, profesoara fiind acuzată de purtare abuzivă.

„În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de purtare abuzivă. Urmează să stabilim cu exactitate împrejurările comiterii faptei, iar, în funcţie de rezultate, vor fi dispuse măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

La rândul său, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ada Macovei, a confirmat existenţa unei anchete în acest caz. „Ancheta este în desfăşurare”, a precizat Macovei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here