Sursa foto Facebook

O elevă a Școlii de Poliție din Câmpina va fi anchetată disciplinar în urma unui gest necugetat! Anca Riza, elevă în anul 2 a Școlii de Poliție, a împrumutat uniforma de elev unor prieteni care se pare că aveau probleme cu legea. Tinerii s-au pozat în uniformă, cu sacoul și cascheta fetei, apoi au postat fotografiile pe Facebook.

Imaginile au ajuns în atenția polițiștilor de la IPJ Dolj, eleva fiind din Dăbuleni. Nu se știe cu exactitate când au fost făcute fotografiile, dar se pare că au fost realizate în timp ce eleva era în practică în județul Dolj, fie în luna martie a acestui an, fie în luna octombrie a anului trecut.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Conform codului deontologic, elevii nu au voie să aducă defăimare uniformei școlare, având în vedere că poartă însemnele Ministerului de Interne.

Pe de altă, potrivit unor surse, se pare că în paralel va fi și o anchetă penală și vor fi audiați respectivii indivizi, dat fiind faptul că se pare că aceștia sunt cunoscuți în Dolj ca fiind interlopi, numiți Juve și Masaru.

Mâine va fi demarată o anchetă internă la școală, eleva urmând să fie supusă unei comisii la nivelul clasei, cu caracter mai degrabă consultativ, dar și în cadrul colegiului profesoral, care va decide în privința carierei sale. Fata riscă să fie exclusă de la Școala de Poliție, în ciuda faptului că reprezentanții școlii spun că este o elevă bună.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here