eleva violata 93654900

eleva violata 93654900Scandal imens după ce eleva violată de cei şapte indivizi din Vaslui a apărut la un post de televiziune. Avocata adolescentei este revoltată şi susţine că i se promisese că nu va fi făcută publică identitatea tinerei.

Mioara Donosă, avocata din Vaslui care o reprezintă în instanţă pe eleva violată din Vaslui, s-a arătat revoltată de decizia postului Pro TV de a face publică identitatea victimei, în contextul în care, susţine ea, realizatorul TV i-a dat asigurări că va fi protejată şi identitatea mamei, nu doar a fetei.

Avocata a povestit reprezentanţii postului Pro TV au contactat-o pentru a avea o intervenţie în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă, dar nu a fost de acord să o facă, nefiind adepta justiţiei televizate. În schimb, le-a spus acestora că, dacă părinţii clientei sale vor dori să apară la televizor, este decizia lor, dar că nu este de acord ca şi fata să fie filmată. “Am fost sunată de părinţii fetei, mi-au spus că o angajată a Pro TV a intrat în curte, în casă fără a fi invitată şi că doresc ca doamna să apară la emisiune cu faţa acoperită. Doamna de la Pro Tv mi-a promis că va avea faţa acoperită. Eu am rugat-o să nu încerce să facă demersuri pentru ca fata să apară la TV din respect pentru trauma ei şi a oamenilor care sunt alături de ei. A promis că va apărea mama cu faţa acoperită, nu şi fata. Acum oamenii o vor arăta cu degetul, nu e OK, oamenii vor sancţiona acest lucru”, a povestit avocata Mioara Donosă.

Mai mult, reprezentanta familiei tinerei violate de şapte indivizi a menţionat că clienţii săi i-au spus că echipa de jurnalişti a făcut presiuni. “Imediat după emisiune am sunat, am întrebat clienţii ce s-a întâmplat, de ce nu mi-au ascultat sfatul, iar mama fetei a început să plângă, că e atâta presiune acolo, că sunt reporteri acolo. Ei oricum sunt vulnerabili, au trecut printr-o traumă”, a precizat avocata, adăugând că şi alte televiziuni au dorit să facă interviuri cu fata, dar au renunţat când au fost refuzate, din respect pentru drama tinerei.

Sursa: www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here