fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Elevii din Caragiale merg la Olimpiada Națională de Dezbatere și Argumentare

Citește Și

- Reclamă -

Colegiul Tehnic „Elie Radu” din Ploieşti a găzduit, în weekend, etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale de Argumentare, Dezbatere şi Gândire Critică „Tinerii Dezbat”, ediţia 2017, secțiunea „AVANSAŢI”, fază la care au participat echipe reprezentând nouă licee din judeţul Prahova. Lupta argumentelor s-a dus pe parcursul a cinci runde, dar în finală (foto) au ajuns Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Ploiești (Robu Victoria, Crăiță Miruna, Vlăsceanu Valentin; profesor îndrumător Săvuță Irina) și Colegiul Național „I.L.Caragiale” Ploiești (Cristina Mocanu, Daria Chioveanu, Ștefan Pintea; profesor îndrumător Monica Marin). Această a doua echipă a fost cea desemnată câștigătoare și a obținut, astfel, dreptul de a reprezenta județul la etapa națională.

„La finala de la secţiunea ÎNCEPĂTORI, desfăşurată în data de 6 mai 2017, au luat parte echipe provenind din 26 de licee, iar la finală de la secţiunea AVANSAŢI, desfăşurată în data de 27 mai 2017, au participat echipe din 9 licee. În total, un număr de 140 de elevi şi 35 de arbitri s-au întâlnit în 61 de meciuri, în urma cărora echipele de ÎNCEPĂTORI de la Colegiul Naţional «Jean Monnet», municipiul Ploieşti şi de AVANSAŢI, de la Colegiul Naţional «I.L. Caragiale», municipiul Ploieşti, s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei, care va avea loc în perioada 10 – 15 iulie 2015 la Piatra Neamţ, judeţul Neamţ”, a anunțat ISJ Prahova.

- Reclamă -

Sursa: www.telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut