fbpx
luni, mai 29, 2023

Elevii prahoveni sunt la un pas să își primească manualele promise de minister

Citește Și

- Advertisement -

Elevii de clasele a XI-a și a XII-a sunt la un pas să își primească manualele școlare promise de minister. Cu toate că este primul an în care clasele din afara învățământului obligatoriu vor primi manuale gratuite, au fost întâmpinate mai multe întârzieri și dificultăți în procesul de tipărire și distribuire.

Pentru a afla care este situația manualelor în județul Prahova, un reporter al ziarului Incomod i-a cerut un punct de vedere purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Prahova, prof. Aurel Graur.

- Advertisement -

Acesta a declarat că reprezentanții școlilor prahovene trebuie să ridice manualele din depozitul de carte al Inspectoratului Școlar Județean Prahova, acesta fiind, cel mai probabil, motivul pentru care unele școli încă nu au primit manualele școlare. Se pare că au fost primite manuale pentru toate disciplinele, numărul de cărți pentru majoritatea liceelor ridicându-se la 10.000 de bucăți.

Întrebați dacă au primit manualele școlare, mai mulți elevi ai liceelor prahovene au spus că școala le-a predat deja cărțile. Există, însă, și licee în care manualele încă nu și-au făcut „simțită prezența”, cel mai probabil din cauză că respectivele școli încă nu au ridicat manualele de la depozitul de carte al ISJ Prahova.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urmărire lângă Ploiești. Doi tineri drogați și fără permis au condus aceeași mașină

Polițiștii de la Serviciul Rutier au reușit să prindă doi tineri care s-au urcat la volanul aceleiași mașini, deși...

Mai Multe Articole Ca Acesta