fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Emiterea rovinietei va fi suspendată temporar 

Citește Și

- Reclamă -

Emiterea rovinietei va fi suspendată timp de trei ore pe data de 11 martie pentru actualizarea informațiilor referitoare la perioadele de valabilitate ale acesteia. Anunțul a fost făcut vineri, printr-un comunicat de presă, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

„(…) începând cu data de 11.03.2024, ora 00:00, pentru o perioadă de aproximativ 3 ore, emiterea rovinietei în punctele de distribuţie, prin intermediul portalurilor web/aplicaţiilor dezvoltate pentru sistemele de operare ale telefoanelor mobile şi a dispozitivelor de procesare a plăţilor numerar/electronice (terminale) nu va fi posibilă.

Acest lucru este necesar pentru actualizarea informaţiilor privind perioadele de valabilitate ale rovinietelor şi a nivelului tarifelor pentru acestea în Sistemul Informatic de Emitere, Gestiune, Monitorizare şi Control al Rovinietei – SIEGMCR, ca urmare a intrării în vigoare a prevederilor Ordonanţei nr. 14/2024 pentru modificarea şi completarea OUG nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România”, se menționează în comunicat, transmite obersvatornews.ro. 

- Reclamă -

În perioada 11-21 martie 2024, emiterea rovinietei prin intermediul SMS va fi suspendată în urma modificărilor ce necesită realizate la nivelul fluxului de emitere al aplicației. 

Pentru evitarea aplicării unor sancțiuni, reprezentanții CNAIR precizează că utilizatorii rețelei de drumuri naționale au posibilitatea de a achita în avans rovinieta cu valabilitatea pentru ziua de 11 martie 2024. 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut