Cora Ploiești, alături de partenerii săi, a adus fericire pe chipurile unor copii din mediul rural, pentru al cincilea an consecutiv, prin campania “Școlile de la țară”, menită să sprijine instituțiile de învățământ defavorizate!

Ca și în anii trecuți, 2% din veniturile încasate din vânzarea produselor marcă proprie, alături de sumele oferite de partenerii cora, vor fi folosiți pentru achiziționarea de rechizite și materiale didactice pentru copii.

Prin acest program, cora susține dreptul egal la educație al tuturor copiilor, indiferent de mediile și regiunile din care provin.

“Ne bucurăm că am reușit să realizăm, pentru al treilea an consecutiv, această campanie foarte dragă nouă, care ne umple inimile de emoție, de fiecare dată. Credem cu tărie că educația copiilor este unul dintre lucrurile importante care stau la baza dezvoltării unei societăți și că fiecare copil, indiferent de mediul social din care provine, trebuie să aibă șansa la educație, în condiții optime. Astfel, suntem încântați că le putem oferi o bucurie celor mici și, în același timp, putem contribui la binele comunității, alături de partenerii noștri cărora le mulțumim și pe această cale”, a declarat Manuela Buaru, director Cora Ploiesti.

Astfel, în primele zile de școală, echipa hipermarketului  cora Ploiești a împărțit 364 ghiozdane echipate, elevilor claselor primare din localitățile Rachieri, Dârvari, Vadu Săpat, Fântânele, precum și la Centrul Sfântul Stelian-Urlați. În mare parte, singura sursă de venit a oamenilor din satele alese este agricultura, iar abandonul școlar este ridicat în zonă.

Hipermarketurile cora oferă în total 4.200 de ghiozdane complet echipate şcolilor din mediul rural.

Acțiunea “Școlile de la țară” face parte din angajamentul companiei pe termen lung față de comunitățile locale în care hipermarketurile cora își desfășoară activitatea.

Vezi mai jos galerie foto din timpul acțiunii caritabile:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here