fbpx
miercuri, mai 31, 2023

Escroc prins cu focuri de armă de polițiștii din Ploiești. Încerca să obțină peste 12.000 de euro prin metoda „Accidentul”

Citește Și

- Advertisement -

Un escroc care a încercat să păcălească o familie din Ploiești a fost prins după ce polițiștii au tras focuri de armă.

Potrivit unui comunicat al Poliției Prahova, escrocul a mers la poarta unei familii și le-a spus că fiica a suferit un accident și este internată la un spital din București, folosind acest lucru drept pretext pentru a cere 12.400 euro.

- Advertisement -

Persoana din casă a sunat la Poliție, iar când echipajul a ajuns la adresă, escrocul a fugit. Polițiștii au plecat după el și au tras focuri de armă pentru a-l determina să se oprească.

Redăm mai jos integral comunicatul Poliției Prahova:

„La data de 26 august, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o persoană despre faptul că, la poarta sa, se află o persoană necunoscută care îi solicită 12.400 de euro, sub pretextul că fiica sa ar fi suferit un grav accident rutier, fiind internată la o unitate medicală din București.

- Advertisement -

În baza sesizării, patrula de siguranță s-a deplasat la adresa indicată de apelantă, surprinzând un bărbat, care, la vederea echipajului de poliție a fugit de la fața locului.

Cei doi polițiști au pornit în urmărirea bărbatului, somându-l să se oprească, însă, întrucât acesta și-a continuat deplasarea, polițiștii au efectuat fiecare câte un foc de armă, în plan vertical, ulterior, la aproximativ 200 de metri distanță, bărbatul fiind prins și imobilizat.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr, în vârsă de 23 de ani, din orașul Medgdia, județul Constanța.

La acest moment, tânărul se află în custodia poliției, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

- Advertisement -

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la înșelăciune.”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta