Viceprimarii Cristian Ganea (PSD) și George Pană (ALDE) au reluat miercuri, 31 octombrie, într-o conferință de presă, o problemă pe care au mai semnalat-o de-a lungul timpului, aceea că primarul Adrian Dobre intervine în direcții din subordinea celor doi viceprimari. Cei doi viceprimari l-au acuzat astăzi pe Dobre că cheamă oameni din echipa lor fără să fie anunțați, face angajări în cadrul direcțiilor respective, ultima dată fiind vorba de șapte angajări făcute în direcții din subordinea viceprimarilor fără ca aceștia să fie anunțați, la Tehnic Investiții, la Patrimoniu și la Comunicare.

Cristian Ganea spune că alături de angajații Direcției Tehnic Investiții și de viceprimarul George Pană s-a ocupat de un proiect pe mediu de achiziție a 11 autobuze electrice și consideră că ei sunt cei care ar trebui să numească un om care să fie manager de proiect, dar în această dimineață a aflat că persoana care era numită a fost schimbată cu Eugen Prună, consilierul personal al primarului Adrian Dobre, prin dispoziția edilului-șef.

“Consider că eu ca viceprimar, sau domnul Pană, trebuie să punem un om în care să avem încredere să ducă acest proiect mai departe și aud de dimineață că e tăiat și e pus domnul Prună. Am impresia că dânsul va candida la primărie. Prună a fost pus manager de proiect prin dispoziția domnului primar, deși propunerea a fost pentru directorul Direcției Tehnic Investiții”, a explicat Cristian Ganea în conferința de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here